Sóm una agència de detectius privats situada al cor de Barcelona, i ens dediquem de manera professional i discreta a la resolució de casos per a clients particulars. La nostra especialització abasta un ampli ventall de serveis, que inclouen investigacions d’infidelitats, processos de separació, custòdia de fills menors, així com la detecció i prevenció d’adiccions i ludopatíes. També ens encarreguem de la investigació de les amistats dels nostres clients que poden ser dubtoses o que poden representar una mala influència, la localització de persones desaparegudes o fugides, el seguiment i control dels fills menors per garantir la seva seguretat, i la supervisió del servei domèstic per assegurar la confiança dins de l’entorn familiar.

A continuació detallem alguns dels serveis més habituals que els nostres clients ens demanen.

pareja abrazándose y movil

Les infidelitats s’han investigat desde fa molts anys i encara s’investigarant durant molts més. Subint es tracta d’un assumpte de salut per a un mateix. Necessitat de saber la veritat, sigui la que sigui.

padre con hijo en la playa

Actualment dos adults es separen o divorcien per què volen i prou, però arrel d’això es deriven diverses problemàtiques com ara la custòdia dels fills. Estan ben atesos quan els té l’altre progenitor?

hombre con cigarrillo

L’informació és poder i en el cas de les adiccions i ludopatíes és molt important de detectar-les el més aviat possible per a poder posar també solució el més aviat possible.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?