ratoncito vigilando

Som una ag√®ncia de detectius privats amb una reputaci√≥ s√≤lida i establerta, ubicada en el vibrant cor de Barcelona. Portem m√©s de vint anys oferint els nostres serveis experts en l’√†mbit de la vigil√†ncia i la implementaci√≥ de seguiments detallats i meticulosos.

A Espanya, el nostre pa√≠s, sorgeixen freq√ľentment diverses circumst√†ncies en qu√® es torna indispensable la participaci√≥ d’un detectiu privat qualificat per a observar i monitorar amb atenci√≥ els moviments de determinades persones. No obstant aix√≤, √©s fonamental subratllar que la llei de seguretat privada actualment en vigor determina amb claredat que, abans que un detectiu privat pugui comen√ßar a treballar en un cas, √©s essencial que el client que demana el servei acrediti un inter√®s leg√≠tim. No est√† perm√®s dur a terme seguiments o actes de vigil√†ncia sense un motiu justificat i de manera aleat√≤ria.

En la nostra tasca com a detectius privats, els quals tenim un cam√≠ professional sense taca, ens comprometem a realitzar una verificaci√≥ exhaustiva de la legitimitat i la legalitat de cada situaci√≥ que se’ns presenta abans de procedir amb l’acceptaci√≥ del mateix, garantint aix√≠ que complim rigorosament amb les normatives i els preceptes legals vigents.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?